bigplans

Op 1 juli 2011 lanceerde Marcel Beerthuizen bigplans, een bureau dat zich richt op het adviseren en begeleiden van ondernemingen op het terrein van partnership marketing.

De afgelopen jaren is er een enorme toename waar te nemen van allianties tussen merken die elkaar willen versterken. Zo’n partnership biedt de mogelijkheid om op een andere, meer betekenisvolle manier over het merk te vertellen. Het aangaan van allianties is echter niet eenvoudig en vereist zowel bij het kiezen van de juiste partners als bij het exploiteren van dat partnership de nodige kennis en kunde, met name op het gebied van strategie (welke partner/platform past bij mijn merk?), creatie (hoe wordt dat partnership ingevuld?) en executie (hoe haal ik maximaal rendement uit het partnership dat ik ben aangegaan en hoe organiseer ik dat binnen mijn onderneming?)

bigplans staat bedrijven bij in dit uitdagende proces. Het bureau is gespecialiseerd in allianties tussen merken en organisaties op het gebied van sport, kunst, cultuur, media en not-for-profits. Vanaf de start werkt het bureau voor een aantal gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers.

bigplans adviseerde opdrachtgevers over het aangaan en activeren van partnerships met partijen als KNVB, Ajax, Koninklijk Concertgebouw, ANWB, PSV, McLaren Formule 1, NOC*NSF, EYOF 2013, KNVB, het Concertgebouw, Concert at Sea, North Sea Jazz Festival, Bløf, Heineken Music Hall, RTL, Wereld Natuur Fonds, KNHB, NRB/Ladies Sevens, het Scheepvaartmuseum, Max Verstappen, Dafne Schippers, Ireen Wüst, Bibian Mentel en Bell Berghuis.

Meer informatie is te vinden op de website van bigplans.